Pogoji poslovanja


SPLOŠNI POGOJI SPLETNE TRGOVINE


1. SPLOŠNO


V splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine VSE ZA OTROKE (v nadaljevanju: spletna trgovina) so določeni pogoji nakupa in prodaje izdelkov v spletni trgovini, ki jo upravlja podjetje Alen Soković s.p., Novo Polje c. XVI/10, 1260 Ljubljana - Polje (v nadaljevanju: ponudnik), registrirano za opravljanje prodaje prek spleta.

Spletna trgovina omogoča nakup igrač, otroške opreme, oblačil in obutve prek spletnega naslova: www.vsezaotroke.com.


Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Splošni pogoji so javno objavljeni na vidnem mestu na spletni strani in so stalno dostopni na vseh straneh spletne trgovine. Ponudnik tudi pred nakupom izrecno opozarja na splošne pogoje ter zahteva, da se kupec z njimi seznani in da se z njimi strinja, preden opravi nakup. Če se kupec z njimi ne strinja, ne more opraviti nakupa. Ponudnik si pridržuje pravico, da kadar koli  in brez predhodnega obvestila spremeni splošne pogoje v spletni trgovini. Spremembe začnejo veljati z dnem njihove objave. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

 


2. OPREDELITEV POJMOV V SPLETNI TRGOVINI


V spletni trgovini uporabljamo naslednje pojme:


Uporabnik spletne trgovine je oseba, ki spletno trgovino uporablja.

Registrirani uporabnik je uporabnik, ki je opravil registracijo in s tem pridobil vstopno geslo in uporabniški račun v spletni trgovini. 

Gost je uporabnik, ki v spletni trgovini opravi nakup tako, da ne opravi registracije, ampak izbere možnost nakupa kot gost.

Kupec v spletni trgovini je uporabnik, ki opravi nakup prek postopka registracije ali hitrega nakupa kot gost. Kupec je lahko potrošnik ali pravna oseba. Če je kupec pravna oseba, se v polja za vpis podatkov o podjetju vnesejo osebni podatki zakonitega zastopnika pravne osebe. Zaradi izvajanja pravic na podlagi Zakona o varstvu potrošnikov je treba razlikovati med kupcem, ki je fizična oseba (potrošnik),  in kupcem, ki je pravna oseba. Za kupce, ki so pravne osebe, ne veljajo določila ZVPot, ampak določila iz teh splošnih pogojev.

Naročilo ali nakup so vsi izdelki, ki jih je kupec naročil v spletni trgovini.

 


3. NAROČILO


V spletni trgovini je mogoče naročiti izdelke 24 ur na dan 7 dni v tednu, dostavljajo pa se na območju Republike Slovenije. 

Naročilo lahko izvede fizična ali pravna oseba.


Če nakup opravi pravna oseba, je treba izpolniti dodatna podatkovna polja za identifikacijo pravne osebe in odgovorne osebe pravne osebe.Naročilo postane veljavno in nepreklicno, ko ga kupec odda (pritisne v košarici gumb „zaključi nakup“), takoj zatem pa prejme elektronsko obvestilo ponudnika o uspešni oddaji naročila. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je začela odprema. V primeru plačila s plačilno kartico ali po povzetju bo naročilo potrjeno in odpremljeno najkasneje v 2 delovnih dneh po oddaji naročila, in sicer z novim e-obvestilom o potrditvi in odpremi naročila. V primeru plačila po predračunu bo kupec obvestilo o potrditvi in odpremi naročila prejel takoj po plačilu naročila. Ko je skupni znesek naročila nakazan na tekoči račun ponudnika, je naročilo plačano. Za plačilo naročila po predračunu ima kupec na voljo 7 dni, če v tem času naročila ne plača, lahko ponudnik naročilo/pogodbo prekliče.


Če naročenega izdelka ni na zalogi ali naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo kupec o tem obveščen po elektronski pošti. V primeru napake lahko kupec naročilo v času do prejema elektronskega obvestila o potrditvi in odpremi naročila prekliče brez dodatnih stroškov.

 

Če ponudnik sumi, da je prišlo do zlorabe spletne trgovine, lahko naročilo zavrne.Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.


Pogodba o nakupu je shranjena pri ponudniku, registrirani uporabnik pa lahko do nje kadar koli dostopa tudi prek svojega uporabniškega računa v spletni trgovini. V vsakem primeru pa lahko uporabnik zahteva pogodbo o nakupu prek elektronske pošte: info@vsezaotroke.com


 


4. POSTOPEK SKLENITVE POGODBE


4.1. Koraki, ki vodijo do sklenitve pogodbe


       Na voljo do sklenitve kupoprodajne pogodbe so naslednji koraki:


-      Prijava v spletno trgovino z uporabniškim imenom in geslom ali

-      Iskanje posameznega izdelka v ponudbi izdelkov spletne trgovine

-      Izbor izdelka ali izdelkov v spletni trgovini

-      Dodajanje izbranega izdelka v košarico

-      Izbor količine izdelka za nakup v nakupovalno košarico

-      Pregled cene izbranega izdelka v izbrani količini

-      Podatki o kupcu, kjer se že registrirani uporabniki vpišejo s svojim uporabniškim imenom in geslom ali izberejo hitri nakup, kjer vpišejo potrebne podatke

-      Dodaja naslova za dostavo, v primeru, da se razlikuje od vnešenega

-      Izbor načina plačila (po povzetju, po predračunu ali s plačilno kartico)

-      Pregled naročila z morebitnimi stroški dostave

-      Potrditev in oddaja naročila in s tem zaključek nakupa4.2. Tehnična sredstva za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila


       Pred zaključkom in oddajo naročila je uporabniku, v tem primeru kupcu, omogočeno, da:


-      Vidi in pregleda, katere izdelke in izbral in dodal v košarico

-      Vidi in pregleda ceno posameznega izdelka in skupno ceno celotne izbrane količine posameznega izdelka

-      Ceno in količino vseh izbranih izdelkov

-      Spreminja količino izbranih izdelkov

-      Odstrani izdelke iz košarice

-      Dodaja račun za podjetje

-      Spreminja način plačilaAlen Soković s.p. kot ponudnik pošlje potrdilo o prejemu naročila na elektronski naslov uporabnika, kupca, ki ga je ta navedel. Vsa naročila se v elektronski obliki hranijo pri ponudniku.


5. CENE


Vse cene so v evrih (EUR) in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), ne zajemajo pa stroškov dostave oziroma poštnine. Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila. Roki veljavnosti akcijskih cen so navedeni v spletni trgovini. Akcijske cene oz. posebni popusti, veljavni ob nakupu, se ob oddaji naročila samodejno upoštevajo in jih ni treba posebej uveljavljati. Če se akcijska cena ali popust zaradi kakršnega koli razloga ob končnem obračunu v sistemu ne upošteva, mora uporabnik ponudnika o tem predhodno obvestiti in zahtevati popravek obračuna ali odpravo napake v ceni. Če kupec poravna znesek, ki je bil končno obračunan brez določenega popusta ali akcijske cene, se šteje, da je konkludentno (molče) sprejel ceno iz končnega obračuna in pri ponudniku ne uveljavlja naknadnega ugovora. Ponudnik se lahko kljub temu, glede na posamezne okoliščine, po lastni presoji odloči, da kupcu povrne razliko v ceni ali mu izda dobropis za prihodnje nakupe v spletni trgovini.


Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini. Pridružujemo si pravico do dnevnih sprememb cen izdelkov v spletni trgovini brez predhodnega obvestila.6. MOŽNOSTI PLAČILA


V spletni trgovini so na voljo naslednje možnosti plačila:


- plačilo po povzetju: kupec plača kupnino dostavljalcu ob prevzemu blaga. 


- plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu.


   Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.


- Pay Pal: kupec plača kupnino preko Pay Pal-a


- plačilo z gotovino: kupec plača kupnino na sedežu podjetja ob osebnem prevzemu


- plačilo s plačilnimi karticami: kupec plača kupnino z bančno kartico
7. DOSTAVA


Dostavo za nas opravljata GLS in POŠTA SLOVENIJE.


Glede na izbiro dostavne službe so stroški pošiljanja naslednji:


GLS: 4 € (cena vsebuje stroške pakiranja, dostavo in embalažo)


POŠTA SLOVENIJE: 4 € (cena vsebuje stroške pakiranja, dostavo in embalažo)
8. DOBAVNI ROK


Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2 do 3 delovne dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku. Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.9. VRAČILO BLAGA 


Kupec ima pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločite. To sporoči na e-naslov: info@vsezaotroke.com. Pri tem potrošnika bremenijo le stroški vračila blaga.


Odstopni rok začne teči z dnem, ko potrošnik pridobi dejansko posest nad blagom.


Kupec mora podjetje o odstopu od pogodbe obvestiti z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe. Odstopna izjava mora biti poslana v roku, ki je določen za odstop od pogodbe. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. 


V primeru odstopa od pogodbe bo podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrnilo vsa prejeta plačila.


Vrnitev plačila lahko zadržimo do prejema vrnjenega blaga oz. do prejema dokazila, da ste blago poslali nazaj. 


Odstop od pogodbe ni možen v posebnih primerih, določenih v ZVPot ter v morebitni drugi zakonodaji s področja zdravil ali medicinskih pripomočkov.


Če je potrošnik blago že prejel in od naročila odstopi, mora blago nepoškodovano in v nezmanjšani količini poslati ponudniku v 14 dneh po poslanem sporočilu o odstopu od naročila. Priložen mora biti račun. Čeprav to ni obvezno, bomo veseli navedbe razloga za vračilo.


Ponudniku ni treba sprejeti blaga in s tem odstopa kupca od pogodbe (ter posledično vračila kupnine), če sta blago ali njegova embalaža poškodovana ali se je njegova količina zmanjšala.Vračilu blaga je treba obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa.

Kupec lahko blago vrne tako,


1) da poštno pošiljko pošlje na spodnji naslov ponudnika, pri čemer stroške vračila blaga krije kupec.


" VSE ZA OTROKE "

Novo Polje c. XVI/10

1260 Ljubljana - Polje


V primeru zamenjave blaga, ki ni posledica reklamacije, kupec krije vse stroške povezane s tem, to je stroške vračila blaga, stroške ponovnega pošiljanja blaga in morebitno razliko v ceni. 


 


10. REKLAMACIJA


Ponudnik odgovarja za stvarne napake kupljenih izdelkov v spletni trgovini. Kupec sporoči reklamacijo na e-naslov: info@vsezaotroke.com, vrnjenemu blagu pa mora priložiti kopijo originalnega računa. Ponudnik bo v 5 delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdil prejem reklamacije in mu sporočil, kako bo potekal postopek obravnave reklamacije. 11. ODGOVORNOST


Ponudnik ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletne trgovine in vanje vključenih vsebin. Ponudnik si prizadeva predstaviti čim bolj točne in posodobljene podatke, pri čemer pa ne izključuje morebitnih nenamernih napak glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov ipd. v spletni trgovini in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Ponudnik spoštuje vestno in pošteno poslovno prakso, od kupca pa pričakuje, da bo pregledal končni obračun pred njegovim plačilom in ga v primeru nepravilnosti na to predhodno opozoril. Kupca zavezuje odgovornost pri pravnem prometu, ki nastane ob plačilu kupnine, s čimer konkludentno prizna pravilnost končnega obračuna in naročenega blaga. Fotografije izdelkov so simbolične in morda ne odražajo dejanskega stanja.


 


12. ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOVPrivolitev za obdelavo osebnih podatkov v zvezi s prijavo na novice, dogodke in ostale vsebine spletnega mesta www.vsezaotroke.com


Datum objave: 25. 05. 2018www.vsezaotroke.com je spletna stran v upravljanju Alen Soković s.p., Novo Polje c. XVI/10, 1260 Ljubljana - Polje, sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov http://eur-lex.europa.eu/legal-content/SL/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.SLV (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov https://zakonodaja.com/zakon/zvop-1. 


Potrebujemo vašo privolitev, da lahko osebne podatke, ki smo jih pridobili z vašo prijavo na naše storitve, uporabljamo, hranimo in obdelujemo za določene namene. 


Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju privolitve za obdelavo osebnih podatkov. 


Privolitve, ki se nanašajo na prejemanje elektronskih novic s spletnega mesta www.vsezaotroke.com v lasti podjetja Alen Soković s.p.


Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje elektronskih novic o aktualnih vsebinah in dogodkih našega podjetja se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke. 


V tem primeru so to: ime in priimek in e-pošta. 
Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov za naslednje namene:


[1] (OBVEZNO) Privolitev za prejemanje novic elektronskih novic o aktualnih vsebinah, novicah in dogodkih našega podjetja in velja do preklica in obsega:


uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic o aktualnih dogodkih,


uporaba podatkov za predstavitev novosti


uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so reportaže iz dogodkov, ipd…
VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV


Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov: info@vsezaotroke.com in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.


Poleg tega ima tudi naslednje pravice:


pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev


pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov


pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov


Postopek uveljavljanja pravic


Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov: info@vsezaotroke.com


Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.


Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve. 


13. OBDELAVA IN HRAMBA PODATKOVUporaba piškotkov


Na spletni strani uporabljamo tehnologijo piškotkov, ki nam omogoča sledenje uporabnikove poti po spletni strani, registracijo aktivnosti uporabnikov na tej spletni strani ter ocenjevanje in izboljševanje spletne strani z namenom, da bi jo lahko naredili kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko svoj spletni brskalnik nastavite tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas opozori, kadar bodo piškotki poslani.
Na spletni strani zagotavljamo obvestilo s privolitvijo in uporabnika ustrezno obveščamo o možnostih nastavitev piškotkov. Na spletni strani brez izrecne privolitve ne uporabljamo piškotkov, ki potrebujejo privolitev uporabnika za namestitev. Zagotavljamo možnost naknadne spremembe privolitve uporabnika s tem, da obvestilo ohranja na vidnem mestu na spletni strani.


Vrste piškotkov, njihov namen in čas trajanja:


Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Spletno mesto uporablja piškotke, ki so opredeljeni v nadaljevanju:


Ime piškotka Namen piškotka Čas trajanja 


Google Analytics Statistika ogledov strani.  Do izbrisa uporabnika oz. 36 mescev od obiska spletne strani
Vsi brskalniki vam omogočajo nadzor nad piškoti. Dostop do nastavitev piškotkov v izbranem brskalniku je opisan spodaj: 


Microsoft Internet Explorer: Start button > Internet Explorer > Tools > Internet Options > Privacy > Settings


Mozilla Firefox: Firefox menu > Preferences > Privacy 


Google Chrome: Chrome menu > Settings > Show advanced settings > Privacy > Content settings > Cookies


Apple Safari: Safari > Preferences > Security


Opera: Opera > Preferences > Advanced > Network
V primeru, da nadgradite vaš brskalnik ali napravo z novo različico, je potrebne nastavitve piškotkov ponovno urediti. 
Začasen izklop spletnih piškotov


Najhitrejši in najenostavnejši način za preprečitev shranjevanja spletnih piškotov pri vseh spletnih brskalnikih je uporaba tako imenovanega »zasebnega okna«. Zasebno brskanje nam namreč omogoča, da obiskujemo splet, ne da bi spletni brskalnik pri tem shranjeval kakršnekoli informacije o straneh, ki smo jih obiskali.


Osebni podatki/uporabniški podatki


Osebni podatek je katerikoli podatek, ki se nanaša na posameznika: ime, priimek, starost, naslov, e-naslov, telefonska številka in podobne informacije.
Podatki, ki jih lastniku spletnega mesta posredujete preko spletnih strani, bo uporabil izključno lastnik spletnega mesta z namenom promocije aktivnosti podjetja ali promocijo svojih produktov. V skladu z naravo takšnih informacij lastnik spletnega mesta skuša po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov. Lastnik spletnega mesta vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim pravnim ali fizičnim osebam razen podjetjem, ki zagotavljajo delovanje spletnih strani. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov.
Spletno mesto vsebuje tudi povezave na spletna mesta tretjih oseb. Alen Soković s.p., Novo Polje c. XVI/10, 1260 Ljubljana - Polje ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino na teh spletnih mestih oziroma straneh.
Upravljavec


Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov – GDPR je:
Alen Soković s.p., Novo Polje c. XVI/10, 1260 Ljubljana - Polje 


e-mail: info@vsezaotroke.com
Obdelava osebnih podatkov


Osebne podatke obdelujejo tudi naši obdelovalci, ki so zaupanja vredna podjetja, ki so za svojo dejavnost registrirani in zagotavljajo ustrezen nivo varovanja osebnih podatkov. Obdelovalci obdelujejo vaše osebne podatke po naših navodilih in izključno v našem imenu.
Obdelava osebnih podatkov pomeni kakršnokoli delovanja, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje in prilagajanje ali spreminjanje, priklic, vpogled, uporabo, razkritje s prenosom, sporočanje, širjene ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje. Obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana.
Vrsta, podlaga in način obdelave vaših osebnih podatkov je odvisna zlasti od namena, zaradi katerega vaše podatke obdelujemo.
Obdelava osebnih podatkov za namene obveščanja
Privolitev za prejemanje novic elektronskih novic o aktualnih vsebinah in dogodkih našega podjetja in velja do preklica in obsega:


uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic o aktualnih dogodkih,


uporaba podatkov za predstavitev novosti


uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so reportaže iz dogodkov, ipd…


Politika zasebnosti


Na določenih mestih spletne strani vsezaotroke.com, lastnik zbira nekatere osebne podatke uporabnikov, a izključno takrat, kadar uporabniki to sami omogočijo oziroma v to privolijo preko različnih kontaktnih obrazcev na spletni strani.


Z izpolnitvijo obrazca za prijavo na e-novice se uporabniki strinjajo s prijavo na prejemanje e-novic.


Z oddajo naročila oz. povpraševanja po izdelkih podjetja


Podjetje skrbno varuje osebne podatke uporabnikov, kar pomeni da:


ne bo zlorabilo osebnih podatkov uporabnikov na kakršen koli način


osebnih podatkov ne bo posredovalo naprej nepooblaščenim tretjim osebam


se lahko uporabniki kadarkoli odjavijo od prejemanja katere koli e-pošte podjetja


Čas hrambe osebnih podatkov


Pridobljene osebne podatke podjetje toliko časa, kolikor je to potrebno za namen pošiljanja vsebin, na katere ste se prijavili oz. naročili. oz. do preklica hrambe osebnih podatkov s strani uporabnika. 


Uporabnik lahko kadarkoli s pisnim obvestilom na naslov podjetja ali preko e-naslova info@vsezaotroke.com zahteva, da podjetje trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja. 


Vaše pravice


Posameznik se lahko od prejemanja novic odjavi kadarkoli, in sicer s klikom na označeno povezavo v prejetem elektronskem sporočilu. Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov: info@vsezaotroke.com in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.
Poleg tega ima tudi naslednje pravice:


pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev


pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev


pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov


pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov


Postopek uveljavljanja pravic


Seznanjen/a sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca na e-naslov: info@vsezaotroke.com.


Seznanjen/a sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.


Seznanjen/a sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.